Gebr. Drijfhout Gebr. Drijfhout
Meteo Noord West, Iedere 5 seconden actueel. droog
Actueel Verwachtingen Buienradars Neerslag Wind Zon Onweer Winterweer Satellietbeelden Weerkaarten Europees Weer Netwerk Live webcam Overig weer/verkeer Agrarische sector Uw gezondheid Archief Meteo Noord West testhoekje
Waarschuwingskaartje met regio's voor Nederland

Valide CSS!

Bewolkt, nevelig en geregeld (mot)regen

Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is het bewolkt en op veel plaatsen nevelig, bovendien zijn er perioden met motregen en regen. Het wordt op veel plaatsen een kille dag met een maximumtemperatuur die uiteenloopt van 11°C in het zuidoosten tot 17°C aan zee. De wind is meest zwak uit zuid tot zuidwest, langs de kust komt de wind uit noordelijke richtingen en is matig, soms vrij krachtig.

Komende nacht is het bewolkt met regen en motregen. In de tweede helft van de nacht wordt het in het zuidwesten droog en klaart het mogelijk op. De minimumtemperatuur loopt uiteen van 10°C in het oosten tot 14°C in het westen. De zuidelijke wind is zwak tot matig, in het zuidwesten is de wind west tot noordwest en matig. In de loop van de nacht draait de wind op meer plaatsen in het westen naar west tot noordwest.

Morgenochtend is het in het westen en zuidwesten al droog en kan de zon doorbreken, elders is het bewolkt en valt er op veel plaatsen (mot)regen. In de loop van de dag wordt het van het westen uit op steeds meer plaatsen droog en breekt de zon door. In het noordoosten en oosten wordt het pas in de avond droog. De maximumtemperatuur ligt rond 18°C, alleen in het uiterste oosten en noordoosten blijft de temperatuur met 15°C wat achter. De wind is zwak tot matig uit westelijke richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 28/09/2020 09.27 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Wisselvallig weertype met van tijd tot tijd regen en soms vrij veel wind. De temperatuur ligt meestal rond normaal.
Uitgifte: 28/09/2020 03.57 uur LT

Lange termijnverwachting

Maandag 05 oktober tot en met maandag 12 oktober
Grote kans (80%) op het aanhouden van het wisselvallige weertype met maximumtemperaturen rond of iets beneden het langjarig gemiddelde.
Uitgifte: 28/09/2020 03.57 uur LT