Gebr. Drijfhout Gebr. Drijfhout
Meteo Noord West, Iedere 5 seconden actueel. droog
Actueel Verwachtingen Buienradars Neerslag Wind Zon Onweer Winterweer Satellietbeelden Weerkaarten Europees Weer Netwerk Live webcam Overig weer/verkeer Agrarische sector Uw gezondheid Archief Meteo Noord West testhoekje
Waarschuwingskaartje met regio's voor Nederland

Valide CSS!

-->

Zonnig lenteweer

Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag is het zonnig en droog, wel is er wat sluierbewolking aanwezig. De maximumtemperatuur loopt uiteen van 12°C in het Waddengebied tot 21°C in het zuiden. De wind is oost tot noordoost en zwak tot matig.

In de nacht naar zaterdag is er alleen dunne hoge bewolking. De minima lopen uiteen van ca. +1°C in het noordoosten tot 8°C in het zuidwesten. De wind is zwak, aan de kust matig uit oost tot zuidoost.

Zaterdag is het zonnig met slechts wat dunne sluierbewolking. De maxima lopen uiteen van 16°C in het Waddengebied tot 23 °C in het zuiden. De wind is zuidoostelijk en zwak tot matig. In de middag steekt er aan de westkust een wind van zee op. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/04/2020 12.58 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Zondag op veel plaatsen nog warm met maxima tussen de 18 en 22°C, in het noord(west)elijk kustgebied iets lager. Later op zondag en in de nacht naar maandag kans op een bui. Vanaf maandag tijdelijk beduidend koeler, maar wel overwegend droog. Vanaf woensdag weer sterk oplopende temperaturen.
Uitgifte: 10/04/2020 03.24 uur LT

Lange termijnverwachting

Vrijdag 17 april tot en met vrijdag 24 april
Grote kans (ca. 80%) op (vrij) warm lenteweer met geregeld zon en slechts een kleine kans (ca. 20%) op een bui.
Uitgifte: 10/04/2020 03.24 uur LT