Meteo Noord West, Iedere 5 seconden actueel. droog
Actueel Verwachtingen Buienradars Neerslag Wind Zon Onweer Winterweer Satellietbeelden Weerkaarten Europees Weer Netwerk Live webcam Overig weer/verkeer Agrarische sector Uw gezondheid Archief Meteo Noord West testhoekje
Waarschuwingskaartje met regio's voor Nederland

Valide CSS!

-->

Opklaringen en overwegend droog. Komende nacht en ochtend hier en daar mist

Verwachting voor vandaag en morgen

Vanmiddag zijn er zonnige perioden met lokaal enkele wolkenvelden. Aanvankelijk is in het zuidoosten nog een lichte bui mogelijk. De maximumtemperatuur ligt rond 8°C. De noordelijke wind is zwak tot matig, aan de kust lokaal eerst nog vrij krachtig.

Vanavond en vannacht zijn er brede opklaringen. Landinwaarts wordt het nevelig en ontstaat op meerdere plaatsen mist. De minimumtemperatuur ligt tussen 3°C aan de kust en -3°C plaatselijk landinwaarts. Er is kans op lokale gladheid door bevriezing van natte weggedeelten. De wind is overwegend noordwestelijk en zwak.

Morgen overdag lost de mist geleidelijk op en volgen er perioden met zon. Mogelijk blijft de mist landinwaarts in sommige gebieden hardnekkig of gaat deze over in laaghangende bewolking. In het noorden komt er in de loop van de dag meer bewolking. Het blijft droog. De middagtemperatuur komt uit rond 7°C, daar waar mist lang blijft hangen enkele graden lager. De wind is zwak, in het noordelijk kustgebied matig, en draait vrijwel overal naar zuidwest. In het zuiden is de wind veranderlijk. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 19/01/2020 15.33 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Rustig, droog weer met af en toe zon. Temperaturen overdag meestal rond of iets boven normaal. 's Nachts soms lichte vorst.
Uitgifte: 19/01/2020 01.15 uur LT

Lange termijnverwachting

Zondag 26 januari tot en met zondag 02 februari
Overgang naar (vrij) zacht, wisselvallig weer met meer wind en iedere dag 70% kans op neerslag.
Uitgifte: 19/01/2020 01.15 uur LT