Meteo Noord West, Iedere 5 seconden actueel. droog
Actueel Verwachtingen Buienradars Neerslag Wind Zon Onweer Winterweer Satellietbeelden Weerkaarten Europees Weer Netwerk Live webcam Overig weer/verkeer Agrarische sector Uw gezondheid Archief Meteo Noord West testhoekje
Waarschuwingskaartje met regio's voor Nederland

Valide CSS!

-->

Zacht najaarsweer

Verwachting voor vandaag en morgen

Vandaag hebben we een afwisseling van wolkenvelden en opklaringen. Zeer lokaal zou er nog wat lichte regen kunnen vallen, maar op de meeste plaatsen blijft het droog. In de avond wordt de bewolking van het westen uit dikker en een gebied met af en toe regen trekt over het land. Met maximumtemperaturen van 16°C op de Wadden tot lokaal 20°C in het zuidoosten wordt het een zachte dag. Er staat een overwegend matige zuidelijke wind. In de avond neemt de wind langs de kust toe naar vrij krachtig tot mogelijk krachtig en draait naar zuidwest.

In de nacht naar vrijdag is het wisselend bewolkt en kan er nog een enkele bui voorkomen. De minimumtemperatuur ligt rond 10°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust en op het IJsselmeer vrij krachtig.

Vrijdag overdag is het wisselend bewolkt en blijft het aanvankelijk op de meeste plaatsen droog. In de loop van de middag neemt vooral in de noordwestelijke helft van het land de bewolking toe en vanaf het einde van de middag kan er in het noordwesten mogelijk regen vallen. De maximumtemperatuur ligt rond 16°C. De zuidwestenwind is matig, langs de kust vrij krachtig. In de loop van de middag draait de wind naar zuid en neemt langs de kust toe naar krachtig, in de avond mogelijk hard, 7 Bft. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 24/10/2019 06.02 uur LT

    

Meerdaagse verwachtingen

Zaterdag overdag droog, vrij veel wind en zacht. Later zaterdagavond en in de nacht naar zondag perioden met regen. Vanaf zondag overdag overwegend droog met geregeld zon. Wel wordt het beduidend koeler met maxima rond 10°C. Vanaf halverwege volgende week is er kans op lichte vorst in de nacht en vroege ochtend.
Uitgifte: 24/10/2019 03.44 uur LT

Lange termijnverwachting

Donderdag 31 oktober tot en met donderdag 07 november
Aanvankelijk vrij koud met landinwaarts kans op lichte vorst in de nacht en vroege ochtend. Voor later in de periode is de verwachting onzeker.
Uitgifte: 24/10/2019 03.44 uur LT