Meteo Noord West, Iedere 5 seconden actueel. droog
Actueel Verwachtingen Buienradars Neerslag Wind Zon Onweer Winterweer Satellietbeelden Weerkaarten Europees Weer Netwerk Live webcam Overig weer/verkeer Agrarische sector Uw gezondheid Archief Meteo Noord West testhoekje
Waarschuwingskaartje met regio's voor Nederland

Valide CSS!

-->

Wisselend bewolkt en op de meeste plaatsen droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is wisselend bewolkt met steeds meer opklaringen. In de noordelijke helft komt nog een enkele bui voor. De noordwestenwind is matig, langs de noord(west)kust en op het IJsselmeer eerst nog vrij krachtig.

In de nacht naar dinsdag is het droog en zijn er naast enkele wolkenvelden ook brede opklaringen. Lokaal, vooral in het zuidwesten, kan er een mistbank ontstaan. Landinwaarts komt de temperatuur iets onder nul. Aan de kust en in grotere steden blijft de temperatuur enkele graden boven nul. De wind neemt af naar zwak en draait daarbij geleidelijk van noordwest naar zuidwest.

Dinsdag overdag hebben we te maken met een afwisseling van zon en wolkenvelden en in de middag zou er lokaal nog een bui tot ontwikkeling kunnen komen. Op de meeste plaatsen blijft het echter droog. De maximumtemperatuur ligt rond 11°C, in het noordelijk kustgebied iets lager. De wind draait gedurende de dag geleidelijk van zuidwest naar west en neemt daarbij toe naar matig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 18/03/2019 17.29 uur LT

  

Meerdaagse verwachtingen

Rustig en vrijwel droog weer met af en toe zon. De middagtemperaturen lopen op tot 15°C op vrijdag om tijdens het weekeinde weer wat te dalen.
Uitgifte: 18/03/2019 04.24 uur LT

Lange termijnverwachting

Maandag 25 maart tot en met maandag 01 april
Grote kans (80%) op aanhoudend droog en rustig weer. Eind maart en begin april neemt de kans op wisselvallig weer toe naar 40%. Er is grote onzekerheid in de temperatuur, de kans op temperaturen beneden normaal is ongeveer even groot als temperaturen boven het langjarig gemiddelde.
Uitgifte: 18/03/2019 04.24 uur LT