Meteo Noord West, Iedere 5 seconden actueel. droog
Actueel Verwachtingen Buienradars Neerslag Wind Zon Onweer Winterweer Satellietbeelden Weerkaarten Europees Weer Netwerk Live webcam Overig weer/verkeer Agrarische sector Uw gezondheid Archief Meteo Noord West testhoekje
Waarschuwingskaartje met regio's voor Nederland

Valide CSS!

-->

Zeer warm zomerweer

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is zonnig en het wordt opnieuw op veel plaatsen tropisch warm met maxima die uiteenlopen van 28°C op de Waddeneilanden tot lokaal 33°C in het zuidoosten. In de loop van de middag ontstaan er enkele stapelwolken en kan er met name in het oosten lokaal een onweersbui tot ontwikkeling komen, mogelijk met windstoten. De wind is noordoostelijk en is zwak.

Komende nacht is er weinig bewolking, wel kan er een enkele mistbank ontstaan. Het wordt een zachte nacht met minima tussen de 16 en 19°C. Er staat een zwakke wind uit richtingen tussen noord en noordoost. De noordoostelijke wind blijft zwak.

Morgen verandert er weinig in het weerbeeld. De zon schijn volop en het wordt op veel plaatsen weer tropisch warm met maxima tussen de 28 en 33°C. In de middag ontstaan er wel weer enkele stapelwolken en het blijft waarschijnlijk overal droog. De wind is zwak en komt uit uiteenlopende richtingen. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 26/08/2019 07.27 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Eerst nog zeer warm zomerweer met flinke zonnige perioden. Vanaf donderdag overgang naar koeler weer met kans op (onweers)buien of af en toe regen. Middagtemperatuur tot en met woensdag rond 30 graden. Vanaf donderdag beduidend minder warm.
Uitgifte: 26/08/2019 00.51 uur LT

Lange termijnverwachting

Maandag 02 september tot en met maandag 09 september
Grote kans (70%) op koel weer met circa 50% kans op neerslag en middagtemperaturen beneden de langjaargemiddelde waarden.
Uitgifte: 26/08/2019 00.51 uur LT