Meteo Noord West, Iedere 5 seconden actueel. droog
Actueel Verwachtingen Buienradars Neerslag Wind Zon Onweer Winterweer Satellietbeelden Weerkaarten Europees Weer Netwerk Live webcam Overig weer/verkeer Agrarische sector Uw gezondheid Archief Meteo Noord West testhoekje
Waarschuwingskaartje met regio's voor Nederland

Valide CSS!

-->

Eerst nog een bui, overdag tot de avond droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Het is wisselend bewolkt met nog een enkele bui. De buien sterven tegen de ochtend uit. De minimumtemperatuur komt uit rond 2°C en landinwaarts vriest het lokaal. De westelijke wind is zwak tot matig.

Vanochtend zijn er perioden met zon en is het droog, in de middag neemt de bewolking van het westen uit toe. Pas tegen de avond is er vooral in het noorden en westen lichte regen mogelijk. De maximumtemperatuur wordt 7°C. De wind draait naar zuid tot zuidwest en neemt gedurende de dag toe. In de loop van de middag en avond wordt de wind vrij krachtig boven land en hard tot stormachtig, 7 tot 8 Bft, langs de kust. Daar kunnen zware windstoten van 75-85 km/u optreden.

In de nacht naar woensdag is het bewolkt en valt er regen. Tegen de ochtend wordt het in het westen en noorden droog. De minima liggen rond 5°C. De zuidwestenwind neemt af naar matig, aan zee naar vrij krachtig.

In de ochtend kan het in het zuidoosten en uiterste oosten eerst nog regenen. Elders klaart het van het westen uit op. In de avond is er vooral aan de westkust en in het zuidoosten kans op een regenbui. Het wordt circa 7°C. De zuidwestenwind is matig, aan zee en op het IJsselmeer vrij krachtig. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 10/12/2019 02.45 uur LT

    

Meerdaagse verwachtingen

Eerst perioden met regen en temperaturen rond normaal. Zaterdag vooral in de kustprovincies kans op zware windstoten. Na het weekeinde (vrij) zacht en een afnemende neerslagkans.
Uitgifte: 10/12/2019 00.48 uur LT

Lange termijnverwachting

Dinsdag 17 december tot en met dinsdag 24 december
Grote (90)% kans op aanhouden van het (vrij) zachte weer met een dagelijkse neerslagkans rond 30%.
Uitgifte: 10/12/2019 00.48 uur LT