Meteo Noord West, Iedere 5 seconden actueel. droog
Actueel Verwachtingen Buienradars Neerslag Wind Zon Onweer Winterweer Satellietbeelden Weerkaarten Europees Weer Netwerk Live webcam Overig weer/verkeer Agrarische sector Uw gezondheid Archief Meteo Noord West testhoekje
Waarschuwingskaartje met regio's voor Nederland

Valide CSS!

-->

In het midden en noorden wolkenvelden. Overdag geleidelijk zonnig

Verwachting voor vandaag en morgen

Vannacht komen wolkenvelden voor, in het zuiden zijn er ook opklaringen. Het is overal droog. De minima lopen uiteen van 10°C plaatselijk in het noorden tot 16°C in het zuiden. De wind is noordelijk, zwak, aan de kust matig.

Vandaag overdag zijn er aanvankelijk veel wolkenvelden, maar op veel plaatsen breekt de zon spoedig door. Het wordt dan een zonnige dag, al blijft het noordelijk kustgebied gevoelig voor bewolking vanaf zee. De maxima lopen uiteen van 17°C in het Waddengebied tot 27°C plaatselijk in het zuidoosten. De wind is matig en komt uit noord tot noordoost, aan de westkust is de wind vrij krachtig, langs de Zeeuwse kust (vrij) krachtig.

In de nacht naar vrijdag is het in het zuiden helder, in het noorden komen wolkenvelden voor. Het blijft overal droog. De minimumtemperaturen liggen rond 12°C. De wind komt uit noord tot noordoostelijke richting en is zwak tot matig.

Vrijdag overdag zijn er flinke perioden met zon. De temperatuur loopt op naar waarden tussen 19°C aan de kust en 28°C in het zuidoosten van het land. De wind is zwak tot matig uit het noordoosten. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 27/06/2019 00.01 uur LT

    

Meerdaagse verwachtingen

Tot het einde van de maand zonnig en droog, met temperaturen die in het weekeinde oplopen tot tropische waarden. Begin volgende week overgang naar een licht wisselvallig weertype met temperaturen rond of net boven normaal.
Uitgifte: 26/06/2019 04.21 uur LT

Lange termijnverwachting

Woensdag 03 juli tot en met woensdag 10 juli
Licht wisselvallig tot meest droog, met temperaturen rond of net onder normaal en een neerslagkans in de orde van 20-30%. In de loop van de periode geleidelijk toenemende kans op temperaturen boven normaal.
Uitgifte: 26/06/2019 04.21 uur LT