Meteo Noord West, Iedere 5 seconden actueel. droog
Actueel Verwachtingen Buienradars Neerslag Wind Zon Onweer Winterweer Satellietbeelden Weerkaarten Europees Weer Netwerk Live webcam Overig weer/verkeer Agrarische sector Uw gezondheid Archief mobiele sites Meteo Noord West testhoekje
Waarschuwingskaartje met regio's voor Nederland

Valide CSS!

-->

Geregeld zon en eerst nog kans op een bui. Morgen overdag veel zon en droog

Verwachting voor vandaag en morgen

Er zijn vanmiddag perioden met zon. Vooral in het noorden komen er aanvankelijk nog enkele buien voor. De maximumtemperatuur bedraagt ca. 13°C. De zuidwestelijke wind is matig tot vrij krachtig. Langs de kust en op het IJsselmeer is de wind krachtig. In de loop van de middag en avond neemt de wind af naar zwak tot matig, aan zee naar matig tot vrij krachtig.

Komende nacht zijn er opklaringen, afgewisseld door wolkenvelden. Aan de noordwestkust is nog een enkele lichte bui mogelijk. De minima lopen uiteen van 9°C in het noordwestelijk kustgebied tot 4°C plaatselijk landinwaarts. De wind is zuidwestelijk, later zuidelijk en zwak tot matig, aan de kust mogelijk eerst nog vrij krachtig.

Morgen overdag zijn er flinke perioden met zon, van tijd tot tijd drijven er ook velden hoge bewolking over. Het blijft overal droog en de maxima liggen rond 12°C. De overwegend matige wind is zuidelijk en draait in de middag in het zuiden naar zuidoost. (Bron: KNMI)

Uitgifte: 13/11/2018 15.04 uur LT

   

Meerdaagse verwachtingen

Droog met flinke zonnige perioden. Aanvankelijk nog temperaturen boven normaal, geleidelijk dalend naar beneden normaal.
Uitgifte: 13/11/2018 08.52 uur LT

Lange termijnverwachting

Dinsdag 20 november tot en met dinsdag 27 november
Grote kans (90%) op een aanhoudend rustig en overwegend droog weertype met temperaturen ruim beneden het langjarig gemiddelde.
Uitgifte: 13/11/2018 08.52 uur LT